Warmtedeken

Wat is het kouddddddd! Hoorde je mij hier vaak zeggen. We wonen heerlijk in het centrum, een verouderd huis. Zodra we de CV aanzetten wordt het snel warm in de woonkamer. Maar niet in de slaapkamer/gang. Dat duurt veel langer.

Slapen vind ik niet fijn met de kachel aan, maar bibberen in bed is ook niet fijn.

Maar toen kwam de oplossing!!! Iets waar ik zelf vooraf niet eens zo over na had gedacht. Een warmtedeken!!

Ik vond de mijne bij Inventum en ik koos voor een onderdeken. Heerlijk onder je hoeslaken leg je dit deken. Voor de foto er even op gelegd, maar hier gaat dus je hoeslaken overheen. Je dekbed leg je er ook over heen, zoals je het opmaakt. Zo warm je je bed een half uurtje voor het slapen gaan op. Maar wordt tegelijk ook je dekbed lekker warm. Ik koos voor deze met ook nog eens een speciaal voetengedeelte. Zo kan je namelijk het lichaamsgedeelte en het voetengedeelte los van elkaar regelen qua warmte. Ideaal!!.

Er zitten 9 standen op, meestal zet ik het 3 uurtjes aan. Het is zoooo fijn om in een warm bedje te stappen. Het is zo opgewarmd en van uitstekende kwaliteit. Het deken heeft ook een antibacteriƫle coating. Vooraf werd mij gevraagd welke ik wilde testen. Met mijn man die buiten werkt, overlegde ik welke we zouden doen.

Eigenwijs als hij is zei hij meteen; nee joh dat lijkt mij niks voor mij. Je gaat toch niet je bed verwarmen??? Is dat niet voor oude mensen? Allemaal vooroordelen en ik kwam er niet tussen met mijn argumenten.

Dus daarom koos ik voor een eenpersoons warmte deken. Misschien voel je het al aankomen in het verhaal, maar het deken ligt dus constant aan zijn kantje!!! Hij vindt het fantastisch! Precies zoals ik al dacht haha want na een lange werkdag buiten is niks lekkerder dan in een warm bedje stappen als je uit de douche komt. Dus ik pest hem er graag mee. Zie je wel schat je moet toch echt vaker naar mij luisteren.

Maar ik miste nu wel mijn dekentje steeds. Dus wij hebben het eenpersoons deken nu overdwars gelegd zodat het middelste gedeelte van je lichaam voor beide verwarmd wordt. Maar wisselen ook wel af met helemaal. Er moet dus gewoon een dekentje bij komen want het is echt heel fijn. Dit is typisch een product dat als je het eenmaal hebt je denkt; hoe deed ik dit zonder? Ik wil namelijk niet meer anders! Heel erg blij mee.

Wel handig dat je het verbruik ook op het scherm kunt aflezen. Via kWh. Het LCD schermpje geeft licht dus makkelijk vindbaar. En is los te koppelen zodat je het deken gemakkelijk kunt wassen.


Likes

Comments