Van Sprang in Ermelo

We zitten deze vakantie weer in Voorthuizen, wat hebben we fantastisch weer! Echt heel fijn zoveel zon. We zijn vorig jaar al heerlijk met zijn viertjes gaan eten bij Restaurant van Sprang die blog kan je overigens Hier nog even terug lezen.

Nu hebben we er weer gegeten, samen met de kids er ook gezellig weer bij.

De kaart verandert er steeds en er is een kaartje bij gekomen met Specials. We begonnen met een amuse. Een tomaten soepje en een soepje van eekhoorntjes brood. Aangevuld met super lekker brood en kruidenboter.

We hadden natuurlijk eigenlijk lekker buiten moeten zitten. Maar Fenna wilde echt heel graag naar binnen, zaten nog best wat andere mensen ook dus we dachten waarom niet. Was ook wel lekker koel eigenlijk. Alleen qua foto’s wel een beetje donker. Hoewel het de sfeer ook wel goed weergeeft. Binnen no time hadden we het soepje op. Erg lekker zo beginnen!

Wat me vorige keer ook al opviel, was nu ook weer zo. Het personeel is super vriendelijk en relaxed. Gaat allemaal heel soepeltjes en allemaal super aardig. Je voelt je echt meteen welkom!

Sushi bowl voor Fenna, we mochten ook mee proeven hoor! Heerlijk!
Allemaal heel lekker! De vitello hadden we eigenlijk niet willen delen, die was zo lekker!! Je komt hier echt voor een complete avond uit. Samen genieten van ingrediënten en recepten van over de hele wereld. Met elkaar maak je een keuze uit meer dan 40 gerechten van de menukaart. Alle gerechten hebben de grootte van een tussengerecht en zijn deelbaar. De gerechten komen midden op tafel; Samen kiezen, samen delen, samen proeven!
Zoals je ziet begonnen we met koude gerechtjes, om daarna op iets warms over te gaan. Maar we hebben dit keer wat meer van koud genoten. Ook omdat het buiten natuurlijk vrij warm was.
Deze loempiaatjes waren voor Bink, hij vond het heerlijk en prikte met de rest van de gerechtjes ook een vorkje mee. Ideaal dus om met de kids ook te doen.
We hebben naast de zeebaars en garnalen ook een lekker varkens haasje en biefstuk besteld, super lekker en warm buiten of niet, dat is toch altijd een goed idee!
Hoeveel gangen wil je bestellen? Je mag het zelf zeggen! €29,95 p.p.

Kinderen tot en met 11 jaar € 14,50 p.p.

Dit is exclusief de drankjes en het dessert.

Zoals eigenlijk altijd bladeren de kids meteen naar het dessert om even te kijken wat er is. We hebben 4 verschillende gekozen om ook bij elkaar te proeven. Wel aangegeven dat ze niet te groot hoeven want we waren al redelijk verzadigd natuurlijk.

Dit is wel een feestje om te zien he! En we hadden gewoon alles op. Daarna zijn we even buiten op het terras koffie en thee gaan drinken. Dat was wel heel fijn dat we daar nog even konden zitten om de avond af te sluiten.

Wederom genoten met hoofdletters en echt een mega aanrader als je in de buurt van Ermelo bent om hier heerlijk te gaan eten.

Putterweg 2
3851 GD Ermelo
0341-554311
info@restaurantvansprang.nl


Maandag en dinsdag gesloten.

Woensdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur.

Likes