Red Rag

Schoenen!! Ik hou er van. Voor mezelf maar ook voor de kinderen.

Bink zijn voeten groeien in ene super snel. Terwijl hij in lengte nog best klein is vergeleken bij de rest van de klas. Hij behoort tot de kleinere mannetjes.

Red-Rag is voor ons al jaren favoriet. Heel mooi stevig gemaakt, met een perfect voetbed erin. En dan ook nog eens leer van binnen én van buiten.

Wat ik ook wel heel leuk vind en vooral makkelijk. Is dat deze schoenen een ritsje hebben. De veters laat je dus gewoon zitten en trekt ze aan door alleen het ritsje te openen. Ideaal! Bink is nog niet zo goed in veters strikken en ik vind dit dan wel echt super handig!

En de kleur..... die is toch ook helemaal geweldig. Een mooie blauwe jeans kleur. Red-Rag maakt dus gewoon hele gave schoenen maar die dan ook nog eens stevig en comfortabel zijn maakt het dus echt een topper.

Als je de collectie bekijkt kan je ook bijna niet kiezen.

Ze zitten Bink heerlijk, hij rent er zo op weg. Heel erg fijn!

En de dikke zool geeft hem ook nog even een pietsie lengte erbij.

Red-Rag boys & girls lanceert in 2005 een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van creativiteit en kleur. De gekke details en prints zijn stoer en brutaal. Red-Rag is wel even wat anders: opvallend, extravagant en verre van serieus en degelijk. De schoenen zitten ook nog eens als gegoten. Want als het om kwaliteit gaat is Red-Rag erg serieus. Zo worden alle schoenen in Europa geproduceerd. Dutch design, made in Europe!

MEER OVER RED-RAG
Bij iedere collectie worden de grenzen opgezocht en nieuwe modegebieden verkend. Het schoenenmerk wil prikkelen als een ‘red-rag’ op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor kids die zich willen onderscheiden. Voor de allerkleinste die kruipen tot de tieners die alles denken te weten. Ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Italië en Portugal.

  • Kids

Likes

Comments