Weer een gave webshop! Ik kwam Project -3shop tegen. Aly is de eigenaresse van deze gave webwinkel. En er wordt veel zwart/wit verkocht wat natuurlijk voor mij echt mijn favorieten blijven.

Deze webshop bestaat eigenlijk pas 7 maanden, super knap dat ze dan al zo'n leuk assortiment heeft.

De gave kaartjes ontwerpt ze zelf. Ik heb een leuk rek in de gang hangen en wilde daar graag weer wat nieuwe kaartjes in, wat zijn ze gaaf!

Ik ben ook altijd dol op kussentjes en daar wissel ik graag mee, zo viel mijn oog op het lieve was beer kussentje. Het is dus niet alleen de hoes, maar gelijk compleet en dat voor €12,95! Het kussentje is Hier te bestellen.

Alles wordt door Aly super leuk verpakt dus echt een kadootje om uit te pakken of om weg te geven.

Ik was natuurlijk super benieuwd hoe Aly begonnen is en hoe het ontstaan is. Dus dat liet ze me weten;

Twee jaar geleden heb ontslag genomen bij mijn toenmalige werkgever. Ik werkte al verpleegkundige binnen de verslavingszorg, maar was niet helemaal happy meer. Nadat ik ontslag genomen heb, heb ik een opleiding gedaan en mijn diploma voor dtp'er gehaald. Om toen zoveel mogelijk te oefenen met de software ben ik kaartjes gaan ontwerpen. Ik heb een aantal huisstijlklussen gedaan, maar kon hier geen vast inkomen uithalen. En mijn passie lag echt bij het ontwerpen van dingen die ik zelf echt mooi vond, vanuit mijn gevoel en vanuit mijn hart. De kaartjes die ik had gemaakt heb ik eerst verkocht via Etsy, maar mijn droom was toch wel om zelf een webshop te openen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben dat gaan doen. Langzaam bereid ik het assortiment een beetje uit met een aantal kleine woonaccessoires, deels ingekocht maar ook veel dingen die ik zelf maak en ontwerp.

Ik werk vanuit huis, heb een leuke werkplek in onze woonkeuken, zo heb ik altijd de koffie in de buurt ;) En op de zolder heb ik mijn 'magazijntje'.

De papieren zak met kruis moet ik nog even een goede plek voor bedenken. Dacht eerst bij Bink zijn kleding rek maar hij kan natuurlijk ook in de keuken, leuk met olie flessen of zet er een bakje in waar je houten lepels in doet, echt ideaal en kan voor verschillende dingen gebruikt worden.


Er is zoveel leuks te vinden in haar webshop, neem vlug een kijkje! Project-3shop.nl

En natuurlijk op instagram Alykatstra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments