Pannenkoekenhuis in Nunspeet

Ons nichtje kwam logeren in ons vakantiehuis in Voorthuizen. Gezellig 2 nachtjes. Fenna en Julia zijn dan echt net zusjes. Onafscheidelijk die dagen en super gezellig. We hebben lekker gezwommen, hadden gelukkig zon en zelfs een buitenzwembad.

Later op de dag werd het helaas wel wat slechter weer.

We zijn gek op pannenkoeken en kwamen uit bij Pannenkoekenhuis Nunspeet de Boskabouter.

Wat een walhalla is het hier! We hadden een prachtig plekje bij het raam. En de kinderen konden er lekker buiten spelen. Met een lekker zonnetje erbij is het nog leuker natuurlijk. Maar dat is met alles zo.

We begonnen met een stokbroodje met fijne smeersels. Super knapperig vers stokbrood.

Overal zie je leuke kabouters terug, op de tafels en zelfs aan het plafond. Het restaurant heeft een prachtige open keuken waar al het lekkers wordt bereid. Fijn altijd zo’n open keuken.

Rond 19.00 uur kwam Nico de boskabouter even langs, super leuk dat ze dat doen. Bink vond dat heel leuk en kreeg meteen een high five!
Bink koos voor een kinder menu, dan heb je een naturel pannenkoek die je zelf kan versieren met stroop en/of suiker. Daarbij krijg je verschillende toppings om extra te versieren. En een lekker softijsje met een verrassing. Super toch!
Zoals je ziet zitten er ook muntjes in het bootje. Die kan je later inwisselen voor een kadootje. We kregen van een andere tafel ook nog een paar muntjes. Dus bink heeft er een leuke bal uitgezocht. Erg attent dat ze dit voor de kids doen.
Wat ziet het er allemaal lekker uit hè! Dat was het ook! We hebben ontsmettend genoten. Echt een aanrader om hier te gaan eten. We hoorde het om ons heen ook al van vakantie gangers dat het hier zo lekker is.

Buiten is ook genoeg te doen, dus je zit hier zelf ook heel fijn als de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Kortom als je in de buurt bent ga hier zeker even langs! Wij komen ook echt terug. Was een heerlijk avondje!

Likes