Nieuw vloerkleed!

Het was tijd om eens te gaan kijken om wat te veranderen in huis. Een vloerkleed leek mij wel een goed idee. Omdat ik laminaat door het hele huis heb, vond ik dat toch een beetje kil. Er miste er wat warmte. Zo kwam ik op de website Volero.nl

Wauw wat hebben ze veel keuze!! Passie voor vloerkleden en dat zie je meteen. Een hele fijne webshop met diverse stijlen. Zoals jullie wel weten ben ik gek op zwart/wit.

En was mijn keuze dus gevallen op het vloerkleed Allure de kleur is crème/zwart. En heerlijk hoogpolig van 35 mm. De kids liggen er zelfs gewoon lekker op te gamen. Zo fijn en zacht!

Perfect te combineren. Ook prachtig bij een cognac kleurige bank. Die staat bij mij hoog op mijn lijstje. Ik twijfel nog een beetje of we voor de cognac kleurige gaan of toch in grijs. Zoals ik al zei het is een hoogpolig vloerkleed, van 35 mm. Dus super zacht aan je voeten. Echt, dat we niet eerder voor een kleed gekozen hebben! Ik zou niet meer anders willen. Gave Scandinavische print, geeft echt net dat beetje extra in huis.
Ik zou er wel graag een andere tafel op willen. Een vierkante lijkt me leuk of misschien 2 of 3 kleintjes dan wordt het iets speelser. Hoewel een grote salontafel wel heel makkelijk is. Dus daar moet ik nog even over nadenken.
Echt super blij met het vloerkleed. Ik heb gekozen voor 2.90x2.00 zodat de hele bank ee mooi op past. En mocht ik straks in de zomer toch een kleurtje toevoegen, bijvoorbeeld poederroze of okergeel dan kan dat heel goed met dit kleed. Dat vind ik wel echt een pluspunt.


Uiteraard zijn er heel veel andere leuke stijlen te vinden op de webshop. Zoals dit te gekke buitenkleed. Echt vernieuwend vind ik! Ben er helemaal weg van, zouden goed passen bij mijn kussens ook. En in diverse maten leverbaar. Dus helemaal top!

Ronde kleden hebben ze ook in het assortiment.
Wat ik wel een heel gaaf idee vind ik een vloerkleed onder het bed! Zodat je altijd fijn uit bed staat. En je maakt daarmee ook een soort van eilandje in de slaapkamer. En zoals je hier ziet, je hoeft de nachtkastjes er niet op te zetten.
Neem even een kijkje bij deze webshop en laat je verrassen door alles wat ze hebben. Vloerkleden in alle soorten en maten!

Likes

Comments