LPG & Huber Castricum

Het is al weer even geleden dat ik begonnen was bij Aplusclinic.nl

Vanwege het Corona virus hebben we de behandelingen even moeten stoppen. Maar gelukkig konden we het weer oppakken inmiddels.

Ik ben nu 6x geweest bij Astrid. De behandeling is heel prettig. LPG Endermologie is een zeer intensieve bindweefsel massage. 100% natuurlijk. Het stimuleert de slapende cellen. En zorgt er voor dat de huid mooier wordt.

Eigenlijk is het vooral heel ontspannend. Met een speciaal kopstuk worden je zones behandeld.

Vooraf kon ik me er nog niet goed een voorstelling bij maken. Dus ik zal het even goed uitleggen. Dat je er een idee bij hebt. Bij de eerste behandeling worden foto’s gemaakt van de probleem zones. Dat is fijn omdat je het straks dan goed naast elkaar kunt leggen en het resultaat kan zien.

Het witte pakje heb je altijd aan tijdens de behandeling. Hieronder draag je wel je bh en string.

De behandeling voelt heel prettig aan. Astrid is heel kundig en legt alles rustig uit. Wat een topper!

Wanneer je dit traject in gaat is het wel zo dat je natuurlijk niet alles moet gaan eten wat los en vast zit en denken dat de LPG behandelingen alles voor je doen.

Zie het als combinatie van LPG, voeding en bewegen. Dan heb je het mooiste resultaat. Ik probeer zelf zo veel mogelijk de koolhydraten te laten staan. Dat werkt voor mij het beste.

Na de behandeling voel je je fijn en je huid tintelt een beetje. Dat is wel een stimulatie om meteen water te drinken en er een gezonde dag van te maken.

Na de behandeling geniet ik altijd even van een heerlijke kop koffie. (Zwart uiteraard haha)

Na zo’n 4 behandelingen begon ik al resultaat te zien! Mijn huid is gladder en voelt steviger aan.

Het gaat bij mij vooral om de bovenbenen (binnenkant) billen en onderbuik.

Qua gewicht is er gelukkig weer wat af. Maar voor een gezond BMI moet ik nog 6 kg afvallen. Dus daar werk ik aan.

In combinatie met de LPG behandelingen ga ik namelijk ook sporten bij Astrid. Dit is dus ook bij Aplusclinic.nl

Haar man Henk is de begeleider bij de Huber. Het apparaat waar ik al eerder even over vertelde.

Hier ben ik echt mega enthousiast over. Ik heb altijd last van mijn rechter enkel. Sporten is vaak lastig dan of ik haak snel af. Want eigenlijk vind ik sporten gewoon helemaal niet zo leuk haha.

Maar even op de Huber staan. Of ik noem het inmiddels; ik ga even Huberen. Is zalig!! Henk is je personal trainer en kijkt goed wat je nodig hebt om beter te worden. Je houding wordt beter je staat rechter op. En alles voelt soepeler eigenlijk. Ik merk het enorm aan mijn enkel die voel ik bijna niet eens meer opspelen. Bizar hoe snel dat gaat.

Wat vond ik het spannend de eerste keer. Maar het valt reuze mee en het is nog eens leuk ook! Je ziet aan de hand van het scherm welke oefening je moet doen en Henk geeft aanwijzingen of je het juist doet.

Je gaat steeds wat verder in niveau. Ik ben er echt super fan van.

Mijn houding is beter en mijn enkel is dus beter. Ik zie dat ik sterker word in alles. Dus geweldige combinatie LPG behandelingen, de Huber en dan dus je gezonde voeding erbij. Klaar maken voor de zomer!

Likes

Comments

Liset
,
wat leuk Sharon! Ik hoorde het al bij Mull van je. Ik ga zeker even langs om informatie te krijgen. Lijkt me top. En viel me bij jou echt op hoor, had je al zo'n 2 maanden niet gezien.
Monique
,
Wat leuk te lezen. Castricum is voor mij goed te doen qua afstand. Ik snapte het niet hoe het werkt, maar kan er nu een voorstelling bij maken. Dankjewel!
Lisa
,
Jaaaa hier ook een fan! Ik woon in Amsterdam en ga daar heen. Maar ik kan jullie hier dus ook vertellen dat het echt super werkt!! Als je twijfels hebt niet twijfelen gewoon afspraak maken 😊