Kerst trui van Kluifje plus winactie

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino Kluivert lanceren vanaf vandaag hun nieuwe kersttruiencollectie voor het goede doel. Na de lancering van hun eerste KLUIFJE collectie op Dierendag komt de familie vandaag met een hele bijzondere aanvulling. De opbrengst van deze speciale KLUIFJE kersttruiencollectie wordt gebruikt om de faciliteiten van de Dierenbescherming op Curaçao op te knappen en op die manier zoveel mogelijk honden te helpen. De collectie is vanaf vandaag te koop op kruidvat.nl en vanaf dinsdag 19 november verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen.

Rossana Kluivert: “Ik houd van de feestdagen en natuurlijk van honden, dus een eigen kerstcollectie truien voor de hele familie is geweldig. Daarnaast steun je niet alleen het goede doel; je kunt de truien ook matchen met je eigen huisdier”.

De inspiratie voor de kersttruien zijn hun eigen honden geweest. Zo heeft ieder familielid zijn eigen hond mogen afbeelden op zijn of haar eigen kersttrui.

Rossana vervolgt: “Afgelopen maandag hebben wij een geweldige samenwerking bekendgemaakt met de Dierenbescherming op Curaçao. Ik ben verschrikkelijk blij met deze samenwerking. Mijn missie is het hondenleed op het eiland structureel aan te pakken. Door deze intensieve samenwerking kunnen dierenartsen castraties, sterilisaties en andere medische behandelingen uitvoeren in professioneel uitgeruste behandelkamers. We gebruiken het door ons ingezamelde geld om de faciliteiten van de Dierenbescherming op te knappen, zodat we zoveel mogelijk honden kunnen helpen. Met de donaties zorgen we dat dierenartsen de behandelingen in ons gezamenlijke centrum kunnen uitvoeren. Dit is de enige manier waarop we het enorme hondenleed écht kunnen aanpakken en ik ben dus ongelofelijk trots op ons team dat we dit voor elkaar hebben gekregen”.

De KLUIFJE Kerstcollectie bestaat uit vijf verschillende kerstruien die je kunt mixen en matchen met kersttruien voor je eigen huisdier. Daarnaast zijn er ook pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen die je met de feestdagen gezamenlijk kunt dragen. Er zijn ook een aantal leuke speeltjes toegevoegd aan deze collectie. De KLUIFJE collectie is exclusief te koop bij Kruidvat viawww.kruidvat.nl De prijzen variëren van 1,49 tot 12,99 euro. Door een item te kopen van de KLUIFJE collectie steun je de honden op Curaçao.

WINACTIE!!!

Dit leuke pakket kan je winnen! 2 honden truitjes, een speeltje, honden halsband, honden riem, honden lekkernij en een meisjes kerst trui draagbaar tot maat 140/146, iets eerder kan het wel ook.

Laat een leuke reactie achter en wie weet win jij dit pakket!!!

Likes

Comments

Barbara
,
Oh leuk!! Ik hoop te winnen voor mijn kleine moppies dunya en desi. Ze zouden leuk staan met zo’n truitje en mijn nichtje bibi is 8 zal heel blij zijn met zo’n leuke kerst trui
Lieve
,
Oh hoe leuk!! Zou ik een leuke kerst foto mee maKen. Ik heb 3 honden en kunnen ze mooi afwisselen.
Sandra
,
Super leuk! Ik win nooit wat maar heb 1 hondje. Kan ik mijn buuf blij maken met de andere of max wisselt de truitjes lekker af 😊

ik ga duimen!!
Simone
,
Jaaaaaa dat lijkt me leuk! Ik heb alleen 1 dochter maar pas op de 2 hondjes van de buren 3x per WeeK. Dat voelt eigenlijk als mijn hondjes. En ik zou er
met trots naast lopen
Shirley
,
Ik zag het op insta!! Ik weet wie ik blij ga maken dus heel graag!
Stan
,
Oh leuk voor mijn kleine vriendje en dochter! Past perfect dus ik hoop het 😊😊
Lois
,
oh gaaf!!! De trui past mijn dochter wel, tweede kerstdag zitten we thuis met een filmpje. En dan kan ons hondje pup de blauwe aan. Zie ik wel voor me!!
Sterre
,
Ik doe graag mee! En dan pak ik alles in voor onder de kerstboom! Ons gezin bestaat uit 11 personen. Ik heb bijna alleen maar broers, want 1
zusje van 8,5 dus die past deze wel! Verder hebben we 2 honden en 2 katten. Misschien willen de katten het wel aan haha!