Kaarsen

Zoals jullie wel weten, ik hou van kaarsen! Het brengt sfeer in huis, of zelfs een fijne geur met een geurkaars.

Ik ben daarom tijdens een avondje speuren een mooie parel van een webshop tegen gekomen. Bijzonderkaarsen. Oh zo fijn!

En ze hebben niet alleen kaarsen, maar ook kaarsenhouders, sfeerlichten, lantaarns en windlichten.

De meeste zijn overigens biologisch gemaakt. En ook kaarsen die door mensen zijn gemaakt met een verstandelijke beperking. Super gaaf. Ik heb een witte uitgekozen, krijtwit waarop een geluks klavertje vier staat. Maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een hartje, felicitatie, stoere papa of gezelligheid en nog vele andere opties. Origineel en met een mooi verhaal. Zwart is overigens ook een leuke, lekker stoer, mooi mat. Maar toch koos ik voor wit. Lekker fris.

Ben toevallig net vandaag plantjes gaan halen op de markt, wat viooltjes en heide. Maar ik had nog geen aarde. Dus een gestylde foto met de kaars buiten houden jullie te goed. Je kent het wel. De kussens van de lounge bank staan nog opgeslagen. De vlonders moeten nog even goed schoongemaakt... etc etc.

Leuke prijs ook trouwens, deze potten zijn er vanaf €6,95

Ik zeg; perfect cadeautje! Ook leuk met een flesje wijn voor als je naar een tuinfeestje/bbq gaat.

Verder werd mijn aandacht getrokken door de mooie lantaarns. Prachtig fijn riet/rotan. En ook super stevig.

Een houder van glas zit er in om een kaarsje in te zetten. Wat geeft dit toch mooi sfeervol licht.

Dat kan ik altijd veel in huis verplaatsen. Buiten is mooi, maar dan breng ik het wel in de avond naar binnen. Of leuk in de gang, op de vensterbank of op de grond. Je kan er alle kanten mee op.

Maar er is nog veel meer, als de website Bijzonderkaarsen heet, zijn er natuurlijk ook geurkaarsen te vinden.

Alleen de naam al;

Boom Shakalaka

Gemaakt van sojawas. En de geur is zo fijn! Warm Cashmere, de heerlijke mix van verse bloemen, perzik, muskus en een vleugje vanille.

De zwarte houder is gemaakt van woodwick en op het label staat de tekst: 'Boomshakalaka'. Geef de kaars een mooi plekje in de woonkamer, badkamer of het toilet en geniet van de lekkere geur.

  • 50 branduren
  • 8 cm x 8 cm x 9cm
  • Zwarte houder met tekst: 'Boomshakalaka'

Gezellig he? Neem dus snel een kijkje in deze leuke webshop. Wij zijn fan!! De witte pot met klavertje vier is trouwens wel echt een buitenkaars. Maar vond ik even leuk er nu bij te zetten.

En woon je in de buurt van Zwolle? Dan heb je helemaal mazzel!


Bijzonder Kaarsen geeft kaarsen/ interieurpartys in de omgeving van Zwolle.

Bijzonder Kaarsen is ook te vinden bij twee conceptstores.

De eigenaresse is Petra Lemoine (47 jaar). Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Het gezicht achter Bijzonder Kaarsen. In november 2017 is ze begonnen met het geven van kaarsen/ interieurparty's. Daarna volgde al snel een aantal verkooppunten. In maart 2019 is ze online gegaan met haar "bijzondere' kaarsen. Weer een stapje dichterbij haar droom. Een "echte" winkel. En oh wat herken ik dat! Ik was ooit ook begonnen als webwinkel in kinderkleding. En mijn droom kwam uit, een echte winkel. En dat is de perfecte combinatie. Want over het algemeen begin je met een winkel en volgt een webwinkel. Dus andersom is juist een kracht. Ik wens Petra dat ook toe.

Wil je trouwens misschien een party boeken of heb je vragen ? Mail dan naar bijzonderkaarsen@gmail.com of stuur een bericht op social media.


Likes

Comments