Huisdiergeheimen 2

Zo gezellig deze donkere dagen thuis de kerstboom aan. Ook de kaarsje natuurlijk en dan met zijn viertjes op de bank. Heerlijk is dat! En allemaal lekker met een dekentje natuurlijk. Daar zijn we gek op.

Fenna is 12 en Bink is 7, dat is vaak best even zoeken qua film. Gelukkig is een tekenfilm voor Fenna geen probleem. En dan natuurlijk wel echt een leuke! Vaak heb je niet eens meer door dat je naar een tekenfilm kijkt en ga je helemaal op in het verhaal.

Dus huisdiergeheimen 2 werd meteen goedgekeurd om te gaan kijken.

Kijk mee naar de fantastische avonturen van Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius) en Henry van Loon (Norbert).

Wij hebben de eerste ook gezien dus we hadden er zin in. Best even afwachten of het dan net zo leuk is. En het is wat ons betreft een dikke aanrader. Wat is het een fijne film. Veel humor ook! Bink (7 jaar) heeft vrij veel moeten lachen en wij trouwens ook. Echt een gezellige familiefilm. Heel fijn om samen naar te kijken. Dus leuk ook om bijvoorbeeld als kerst kadootje te doen voor onder de boom.

  • Kids

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229