Het kamertje van Junus

Je hebt soms op Instagram, een bijzonder account, dat je het ziet en denkt wauw wat gaaf! Werkelijk alles is dan zo mooi bij elkaar.

En dan denk je dat wil ik oooook!!. ik heb hier heeeeeel veel inspiratie voor je van Lilian. Ze is op Instagram te vinden, Junus.en.mama

Want wauw dit is gewoon niet normaal, zo uit een woonblad gevlogen. En ze gaat je precies vertellen waar het allemaal van is. En waar je het kunt kopen. Lees gezellig mee!

Rotan hanger is van olliella (gekocht bij little dreamers), de hangers zijn helaas niet meer te koop.

- Ronde hanger met tijgers is van byalexplaymats https://www.byalex.shop/ de kleuren zijn zo mooi. Je hebt van deze print ook nog een gave speelmat en kussen!

- Bamboe vis spiegel is van Riviera Maison.

- Rotan daybed gescoord op marktplaats. Na heel lang marktplaats afspeuren, toch gelukt om er een te scoren! beste mp aanwinst ever, naast Junus zijn bureau..

- Lampje aan de hanger van Doinggoods, heb ik zelf gemaakt. Je kan bij de Karwei alle onderdelen los kopen, super leuk om te doen!

- het behang is van Cole and Son, rib uit je lijf maar zo mooi.

- retro bureau via marktplaats, deze voor een super leuk prijsje op de kop getikt.

- verfkleuren op de muur zijn van links naar rechts fiesta latina, olive tree en retro vibe. Je kan bij de Gamma kleine test potjes laten mengen, ideaal voor kleine dingen zoals de cirkels.

- Kledingrek is echt een must, vind ik. Deze heb ik online bij de Xenos besteld.

- De regenboog hanger heb ik bij https://www.instagram.com/peach.and.apricot besteld. Je kan zelf de kleuren samenstellen, zodat ze perfect passen bij de rest van je spulletjes.

- De kolibrie hangers rechts boven in de hoek zijn van https://www.instagram.com/lainemaison ze maakt echt super mooie dingen, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

- Vind het moeilijk om spulletjes te vinden voor Junus zijn kamer. Tot ik deze gave hanger van https://www.instagram.com/wolkom.home zag, ik was opslag verliefd. De kwaliteit is ook echt super, de diertjes die ze gebruikt zijn van Schleis en de kwast is van mooi katoenwol gemaakt. Op de site vind je verschillende dieren en kleuren kwasten, plus nog veel meer moois voor de kinderkamertjes.

Dit is de laatste muur van Junus zijn kamertje, hier komt een klimwand tegen aan. Dit projectje moeten we nog doen, maar eerst de rest van ons huisje even afmaken.

Onder de klimwand komt deze gave mat van https://www.instagram.com/byalex_playmats te liggen, zodat als hij er vanaf springt het niet zo hard aankomt. De mat is in verschillende maten en prints verkrijgbaar.

De klimstenen hebben we bij bigenbelg gekocht, ze zijn in verschillende maten soorten (ligt aan de muur) en kleuren te krijgen.

De foto’s van de klimwand houden jullie nog even te goed.

Likes

Comments