A+ Clinic in Castricum

Sinds een paar maanden is A+ Clinic geopend in Castricum. Het is de eerste (en enige) LPG concept -store in Nederland.

LPG endermologie is 100% natuurlijk, de focus ligt op behandelingen die je lichaam slanker maken, bodycontouring, cellulite verminderen en voor nog veel meer andere huidzorgen.

Ook voor het gezicht zijn diverse anti aging behandelingen mogelijk. Zoals voor donkere kringen, rimpels verminderen of de onderkin. Later zal ik dieper in gaan op de behandelingen die ik er laat doen. Het is anders misschien erg moeilijk voor te stellen wat het precies is. Tenminste dat had ik, werkelijk geen idee hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Dus ik neem jullie wekelijks mee met mijn bevindingen. Super veel zin in! Ik vind het nu al een stok achter de deur. Want in combinatie met goede voeding behaal je uiteindelijk natuurlijk het beste resultaat. En daarbij flink water drinken om alle afvalstoffen kwijt te raken.

Deze periode zal ik me focussen op mijn lichaam. Ik ben best wel wat afgevallen, namelijk 15 kg in een half jaar tijd. Dit deed ik met behulp van koolhydraatarme voeding en geen alcohol. Ik sportte er eigenlijk niet bij. Maar vanaf januari liet ik de touwtjes weer een beetje vieren waardoor er eigenlijk 5 kg bij is gekomen in zo’n 3 maanden tijd. Dus dat is best pittig. En super zonde als je zo je best hebt gedaan.

Gelukkig meteen de draad weer opgepakt. Want de zomer komt nu wel heel dichtbij. Alles staat gewoon net even leuker dan. Het liefst val ik er nu nog 10 af. En door de LPG kan ik de huid mooier laten maken.

Zo kwam ik in contact met Astrid, de eigenaresse, ze voert de behandelingen zelf uit. Ze heeft het ontzettend druk, er komt binnenkort zelfs iemand bij. Super gaaf voor als je net open bent.

Naast de LPG behandeling voor het lichaam ga ik er ook bij trainen. Dit doe ik op de Huber. Werkelijk een fantastisch apparaat. De perfecte combinatie als je na de LPG endermologie behandeling er op gaat staan om een maximaal resultaat te krijgen.

En ik heb al een hele tijd niets gedaan dus best even spannend hoe ik dat allemaal ga ervaren. Dus ik sta in de categorie beginner. Dat lijkt me heel duidelijk.


De huber is een grote schijf waar je op staat, die beweegt en daarop oefen je druk uit. Met behulp van een personal trainer die je goed zal begeleiden en op je scherm zie je ook wat je moet doen qua oefening. Mijn enkel is na een ongeluk wat stijf en kan niet de hoek van 90 graden goed maken. Ik ben heel benieuwd wat mij dit zal brengen. Heb er al even op mogen staan en merkte gelijk al dat dit een heel bijzonder apparaat is. Daarover eind deze week meer.

Ik ben maandag voor het eerst geweest en ga nog 2x deze week heen. Dus dan kan ik er een goed beeld over geven. Maar ik ben nu al heel enthousiast. Het is een prachtig bedrijf, mooi fris, clean, ze weten wat ze er doen.

Zondag zal ik de update plaatsen van deze week. Dus wordt vervolgd!

Likes

Comments

Suus
,
Sharon wat gaaf! Ik ben super benieuwd. Bij mij gaan de laatste vetjes er niet helemaal af zoals ik zou willen. Maar ben wel op mijn ideale gewicht nu. Leuk elke zondag post je dus iets? Ik kijk er naar uit. Je staat al tussen mijn favorieten haha