- Tafelzeilonline.com

Al jaren gebruik ik voor verjaardagen of andere leuke feestjes het tafelzeil van Tafelzeil online. Ik vind het belangrijk om mijn tafel te beschermen tegen vlekken en kringen. Maar ik vind het ook gelijk een feestelijk tintje geven in huis. Want zoals de meeste van jullie wel weten hou ik erg van zwart wit in mijn inrichting. Daar voeg ik dan een kleurtje of thema aan toe met bijvoorbeeld kinderverjaardagen.
Ik vind het er erg leuk uitzien. En ik krijg er ook altijd hele leuke reacties op. Functioneel en leuk eruit zien kan dus echt wel goed samen. Dit tafelkleed met zwarte stip is eigenlijk voor jongens en meisjes feestjes goed te gebruiken.

Zodra de klei hier in huis gepakt wordt, pak ik ook gelijk dit leuke tafelzeil. Want ook dan is het ideaal in gebruik. Je maakt het dan ook heel gemakkelijk schoon. Je kunt dus wel zeggen dat ik gewoon fan ben van dit tafelzeil.

Met verjaardagen ben ik toch altijd wel ruim van tevoren bezig. Ik wil altijd dat het er allemaal super mooi uitziet. Zo kijk ik nu alweer echt uit naar kerst. Gezellig met de familie bij elkaar en alles mooi op tafel zetten. Je zal bij mij dan ook geen kant en klaar bakjes op tafel zien met aioli bijvoorbeeld maar dat gaat allemaal in stenen bakjes die matchen bij de rest. Ik hou ervan!

Hieronder zie je de heerlijke macarons, ik vond het wel heel leuk en lekker om tussen al het zwart wit echt leuke kleurtjes toe te voegen.

Fenna is inmiddels 11 en zit in groep 8. Dit jaar zou ze graag een high tea party willen geven voor haar vriendinnen. Dus dan komt het tafelzeil ook zeker weer van pas. We gaan dit jaar ook weer een leuk thema bedenken.

Natuurlijk verkopen ze veel meer soorten tafelzeilen. Dus zit er vast wel iets leuks voor je bij wat goed in je interieur past.

Of kies voor doorzichtig tafelzeil, dan is het niet opvallend en hou je het rustig in huis.

Ik gebruik het dus echt het meeste voor feestjes, maar eigenlijk is het natuurlijk ook perfect voor alle dagen te gebruiken. Gemakkelijk en geen gedoe met placemats. Dus misschien ga ik hier nog op terugkomen en het ook vaker pakken. Zit blijkbaar nog niet zo in mijn systeem.

Wie is TafelzeilOnline.com?

TafelzeilOnline.com is één van de snelst groeiende webwinkels op het gebied van plastic tafelbekleding. Sinds de start in 2010 heeft TafelzeilOnline.com een enorme groei doorgemaakt. Van garageproject tot een goedlopend bedrijf met meer dan 400 orders per week. TafelzeilOnline.com is onderdeel van een groter textielbedrijf met meer dan 50 weekmarkten in de week. Hierdoor kan TafelzeilOnline.com profiteren van de gezamenlijke inkoop. Vandaar dat ze de prijzen lekker scherp kunnen houden. Echt bewondering voor, zo gaaf dat ze zo groot zijn geworden!

Likes