- Planten in huis maakt het meer af!

Yes! Ik hou er van. Groen in huis! Planten brengen leven, meer sfeer en maakt het gewoon net even meer af. Best een zoektocht de juiste pot te vinden. En ben je thuis met je favo pot, dan denk je, welke maat plant is nu het beste.? Uit ervaring kan ik je vertellen je zit er snel naast als je het los van elkaar koopt.

Ik was even speuren op internet en daar kwam ik de mooie website Green Lifestyle Store tegen. Zij verkopen prachtige planten en dan gelijk in combinatie met een mooie pot erbij. Ik vind het zo fijn en de potten zijn mooi basic zodat je het gemakkelijk in elk interieur kunt toepassen.

Deze beauty is de Ficus Everest. Fluweelzacht blad, een beetje grijs groen van kleur. De nerf is goed zichtbaar. Ik ben er helemaal weg van.

De pot wordt geleverd met schaaltje en is mooi zacht grijs van kleur.

Gaaf he! En het komt perfect verpakt binnen. De prijs is €39,95 compleet. Ik krijg er veel reacties op. Vroeger had ik niet echt groene vingers. Maar ik merk dat ik het echt leuk begin te vinden. Ook omdat het veel doet voor je interieur.

Hier zie je de Monstera, ook wel gatenplant wordt dit genoemd. Een stoere plant, lekker veel blad met een grillige vorm, in combinatie met hart vormig blad.

Likes

Comments