- Nieuwe salontafel

Onze woonkamer heeft een metamorfose gehad.

Want met een nieuwe bank en nieuwe salontafel is het echt gelijk heel anders.

De tafel die we eerst hadden was praktisch vanwege de 2 lades. Maar zo’n recht model van 140 cm met een steigerhouten blad en witte robuuste poten gaf mij toch een te veel landelijk gevoel. Het mocht iets minimalistischer naar mijn idee. En dan graag vierkant of rond.

Bij Sweetlivingshop kwam ik deze mooie tafel tegen. Precies wat ik bedoelde. Luchtig ontwerp en mooi rond. Ook omdat onze bank een stuk eraan heeft moet het wel kloppen. Nu kan je gemakkelijk om de tafel lopen. Daar is genoeg ruimte voor.

Ik ben er super blij mee, het past perfect zo bij de rest. Misschien dat ik het hout nog even behandel met een matte lak. Dan hoeven we niet altijd met onderzetters aan de slag. Doen we wel hoor, hoewel je soms ook kunt denken hoppa gewoon goed gebruiken en een beetje een doorleefde look is juist ook wel gaaf.

Ik vind het leuk dat het frame van zwart staal is en dan in combinatie met het hout, helemaal goed!

Ze hebben overigens ook nog een grote collectie rotan stoelen in het assortiment. Ik heb zelf 2 van deze stoeltjes nog op het oog. Zo gaaf, mooi strak zwart frame en stoer in combinatie met het rotan. Fijn met arm leuningen dat je er comfortabel in kunt zitten. De kleuren passen perfect bij de rest van mijn interieur.

Neem dus zeker even een kijkje op de website. Ook de levering is lekker vlot.

Likes