- Half hoogslaper van Zomerzoen

Bink is net 6 geworden en was toe aan een nieuw bed. Hij sliep nog in een peuter/kleuterbed van 1.60 cm. Kon op zich prima maar iets ruimer is natuurlijk wel fijn.

Zijn kamer is niet zo groot, dus een half hoogslaper is dan wel fijn, dan kan hij er ook nog lekker onder spelen. Hij heeft hier voor zo'n 120 cm in hoogte voor, dus loopt er nu nog gemakkelijk recht onder.

Via de website Zomerzoen bestelde ik het bed. Wat helemaal geweldig was, ik kon zelf de maat aangeven. Het is handwerk, dus super fijn dat dit mogelijk is. Heel makkelijk om dit online te bestellen. Je kan er voor kiezen dat het pakket afgeleverd wordt, maar ook dat het meteen in elkaar wordt gezet. Ik koos voor het laatste, heel fijn! Een half uurtje van te voren belde de bezorgers hoe laat ze er zouden zijn. Dus ook dit liep lekker soepel.

Het bed is gemaakt van steigerhout. Ik heb deze 2 keer laten behandelen met een white wash. Bijna dekkend, maar net niet helemaal. Een fantastische basis vind ik het. Want nu kan je alle kanten op qua stijl.

Wauw wat een gaaf bed he!! Zo super blij mee, Bink vindt het ook geweldig. Sliep er gelijk heel lekker in. Zie hier de link om dit bed te bestellen.

Zoals jullie inmiddels wel weten, ik ben fan van zwart wit. Maar ik wil wel dat het een kinderkamer blijft en een kleurtje erbij voegen is dan wel heel leuk. Ik koos voor de kleur Okergeel. Helemaal van nu en geeft naast zwart wit en hout ook een beetje warmte.

Bij Zomerzoen zijn niet alleen bedden te vinden maar ook complete kinderkamers Echt voor iedereen is wel wat leuks te vinden. Dat weet ik zeker. Super leuk om er even voor te gaan zitten en even een kijkje te nemen voor als je iets nieuws nodig hebt.

Je kunt goed zien dat er veel liefde en aandacht aan is besteed, het hout is perfect geschuurd, geen harde splinters maar mooi glad. En de whitewash is ook top, leuk om er zo af en toe een beetje het hout door te zien schemeren. Ik ben er helemaal weg van!

  • Kids

Likes

Comments